Astept hotii!!!

E doua noaptea, eu stau cu becurile aprinse in toata casa, cu toate obloanele si ferestrele perfect inchise si cu aerul conditionat oprit. Si cu bata de baseball, la capatul patului. Singura in casa, evident. Pentru ca da, astept musafiri nepoftiti.

Casa asta a fost urmatita de hoti. Cand m-am mutat aici, mi s-a spus lucrul asta, si l-am luat in ras. Asta pana recent, cand in decursul a 7 zile, au incercat sa intre de 3 ori. Doar intr-una din nopti eram acasa (si eu, si proprietarii), in rest, casa era goala. Si acum, chiar mi-e nitel teama. Sa nu mai spun ca anul trecut, cam pe vremea asta, au intrat hotii.  In conditiile in care in casa erau doi caini-dintre care unul lup, o pisica si doi adulti. I-au adormit pe toti, au intrat, au furat ce era de furat si eu plecat. Nu au facut rau la nimeni. Poate am si eu noroc de hoti asa  …generosi.

Ok, astia au pus gratele la geamuri. Asa ca nu ar trebui sa-mi fie frica. Dar au pus doar la doua ferestre. Au mai ramas inca 7. In concluzie, nu pot sa dorm ca mi se pare ca aud zgomote.

Daca scap si de noaptea asta, urmeaza primul meu week-end liber. Cred ca nu am mai avut timp pentru mine (si inca 2 zile consecutive) de mai bine de un an. Asa ca maine , adica azi, o sa zac. Si o sa profit de faptul ca am net.  Iar duminica as vrea sa ma duc sa vizitez Lacul Bracciano.

Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos! Si linistit!

 

Later edit. Nu m-au furat hotii! 🙂

2 gânduri despre ”Astept hotii!!!

  1. ella zice:

    Daaaa! Si, se pare ca o sa scap si de casa asta. Momentan, nu stiu daca e de bine sau de rau. Adica ma bucur ca plec, insa…ma cam tem sa o iau iarasi de la zero.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s