Chuck si „Viata mai putin serioasa”

Cine este Chupa Chuck? Este întruchiparea pufoasă şi vie a filozofiei “Viaţa mai puţin serioasă-Life less serious”, un personaj de o vârstă „imatură” si cu grupa sanguină „Be pozitiv”.

Prin Chupa Chuck, cei de la Chupa Chups isi propun sa ii convinga si pe”cei mari” ca acadelele pot fi consumate la orice varsta. Pentru ca intr-adevar, Chupa Chups este mai mult decat o simpla acadea, este o solutie de urgenta pentru a evada de pe teritoriul seriozitatii!! Si pana la urma, cu o acadea in gura, este imposibil sa iei viata in serios!!

Iar pe langa zambete, Chuck aduce norocosilor 450 de păpuşi mini-Chuck, 45 de huse colorate pentru laptop şi 6 tablete.

248166_534102973315253_2139497401_n

Chestiunea-i simpla. Trebuie să intraţi pe site-ul chupachups.ro, să vă logaţi cu contul de facebook şi să învârtiţi roata norocoasă a lui Chuck, cea care vă va aduce creditele ce vor fi transformate în premii frumoase. La 500 de puncte, mini Chuck va fi al vostru, la 2.000 de puncte o sa primiti o husa de laptop iar la 7.000 de puncte o sa va puteti bucura de o tableta de la Samsung 🙂

Si daca cumva pierdeti punctele la ruleta, sa nu va suparati!! Puteti sa reveni in ziua urmatoare si sa va incercati norocul, pentru ca peste noapte, Chuck va avea grija sa va incarce contul cu un punct, ca sa puteti porni din nou roata norocoasa. Cum am zis, Chuck vrea sa aduca zambete!!

Concursul se desfăşoară până pe data de 14.07.2013, aşă că trebuie să vă grăbiţi, pentru a aduna cât mai multe credite.

Si nu uitaţi să daţi like paginii de facebook, pentru a-l urmări pe Chuck cel zambaret, care se ţine mereu de lucruri mai puţin serioase şi de concursuri inedite cu premii frumoase.

Mult succes si nu uitati ca viata e prea scurta pentru a fi luata in serios !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s