Momente in care-mi dovedesc cat sunt de blonda

Se da o zi de sambata dimineata (saptamana trecuta mai exact) io la lucru cu colega mea. Nema sefi, manageri. Noi doua sa facem pe dracu in patru, sa rezolvam tot ce apare. Si in dimineata aia, parca a fost o adunare cu toti cretinii. Vine unu pe care-l batusera altii cu o noapte inainte, o cretina care a jelit in fata noastra o ora cum sa ei nu ii place unde e cazata, d-astea asa, sa-ti tina mintea ocupata. Non stop.

5f3d54f59a89deb4071d8858b5c7ec5f

Ii daduram noi, sa zic trei ore, numa din belea in belea, din cretin in cretin. Noi mai ceva ca doua papusi, cu zambetul pe mecla.

fd4ffe22849b5ee56fd49d398476fec0

Injurand delicat in gand, in timp ce zambeam cretin, vine un pustiulica. Ne anunta ca cineva i-a zis acum cateva zile, ca trebuie sa schimbe apartamentu. Da nu stie mai mult. Verific, imi confirma ca sta in cladirea X, in apartamentul 2, si il anunt ca a doua zi, va fi schimbarea, se va muta in apartamentul 4. Acelasi bloc. Pustiulica vrea sa stie cum se muta, de unde ia cheile de la noul apartament, etc.

Intre paranteze, cand studentii se muta dintr o resedinta in alta, le chemam taxi, sau daca cladirea e foarte aproape de scoala, le spunem sa vina cu bagaju la scoala si de acolo, avem noi un soi de mini-van, si ii trimitem cu masina la noua resedinta. Asa ca idee, cred ca avem undeva la 45 de locatii diferite.

Revin la pustiulica, care vrea sa stie cum se va intampla mutarea. Colega mea (si asta cu nervii franjuri) il intreaba daca poate sa vina la scoala cu bagajele. Asta se uita chioras si intreaba de ce s-ar cara cu bagajele la scoala. Aici sar io, si ii spun sa nu-si faca probleme, ca ii dam taxi sa-l duca la noul apartament. La care pustiulica se uita intr un mare fel la noi si ne aminteste ca el se muta de la etajul 2 la etajul 4, in acceasi cladire. Iar eu am vrut sa-i trimit un taxi sa-l ajute sa se mute.

20799248_1051772471592719_8296410419523828234_n

Vestea buna e ca dupa acest eveniment, colega mea a cerut transferul la un alt sediu, iar eu mi-am luat doua saptamani vacanta. Estimez ca am nevoie.

3 gânduri despre ”Momente in care-mi dovedesc cat sunt de blonda

    • Imperfect woman zice:

      Deci mai sunt si atii 😉 Vestea buna e ca in sfarsit, nu mai e nebunie. Dupa 3 luni in care am fost un robotel, in sfarsit revin de la job ca un om normal si nu ca zombie 🙂 Evident, minunea asat o sa tina pana in rimavara !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s