Despre 2019

Cum eu sunt fata cu liste și listute, apai tare mult îmi place sa fac și un rezumat al anului ce tocmai s-a încheiat. Asa cum ziceam aici, 2019 s-a dovedit a fi un an bun. Exact asa cum l-am dorit, linistit, cat să-mi adun nervii pierduți în anii precedenti. Ba chiar cred ca am zambit, am ieșit în lume cu fetele mele dragi și cu colegii de la munca, cat n-am iesit in ever. Iar vara…oh.. a fost the best ever till now. Mi-am petrecut-o doar pe marginea marii sau la piscină. Ba chiar mi-a parut rau cand s-a dus. N-aș ști sa spun cand si unde, dar o schimbare în bine a fost. Și cred ca s-a și văzut. Am citit mai mult (tot cu self-helpuri) am început sa invat despre Mindfulness ba chiar m-am apucat de meditație. Is la inceput de drum, dar simt ca-i drumul cel bun. La yoga nu am ajuns cat de mult as fi dorit, dar nu-i bai, asta ramane pe lista pt anu asta.

Ianuarie Mi-am început anul cu un mesaj fain…de la un tip care mă anunța ca dacă n-am planuri, trimite un taxi dupa mine 🙂 Apoi am fost in Roma, mi-am văzut nepotica, ne-am dat pe gheata, am mancat tiramisu și m-am plimbat.

FB_IMG_1578599863986.jpg

Februarie Luna mea, cu cadouri faine și fetele mele dragi langa.

Martie Alta revedere făină cu fetele mele dragi, ba chiar Mada ne-a făcut o surpriza și a venit din țară.

Aprilie Am avut o revelatie legată de self-care și de Paste, ca sa evit delicat orice invitații la mese sau alte fericiri, m-am dus 2 zile la hotel. Aici in Malta. Weekend break cum il numesc astia.

Și io care radeam de ei acum cativa ani, ca cum sa te duci în concediu la hotel langa casa. Ete asa, si e chiar fain. Am stat la soare…și am citit, 2 zile.

aprilie

Mai În Mai am simțit ca-i cazul sa mă opresc și mi-am luat 2 saptamani libere. Nu am făcut decat sa stau pe teresa la soare și să citesc. Atat. Si am vizitat Valletta. Iar la final de luna am avut pentru prima data sentimentul ca respir iar.

Iunie Am ieșit pentru prima data cu fetele la piscina.

Si apoi am fost cu Mayu in Comino.

Și am făcut prima pizza cu mainile mele.

Apoi am fost în țara la nunta verisoarei mele.

Iulie A fost super fain. Mare, si cam atat. Plus Festivalul de Bere.

Primul si cu siguranta nu ultimul. Abia am prins gustul.

August Am vizita pentru prima data Gozo si m-am indragostit.

Apoi a venit verisoara si nepotica in vizita si m-am ales cu un telefon nou nout. Si alb, asa cum visam eu.

Apoi am revazut fetele mele dragi la un BBQ la noua casa Ritei.

Aug

Septembrie a venit cu mult visata vacanța în Grecia, in Thassos mai precis Skala Prinos. Ăla e locul meu de suflet. Voi pleca și anul asta, evident!

Octombrie Am facut gyoza cu Mayu. Si sushi.

Am mers la Festivalul meu preferat, Candlelight, si am fost si acasa.

Noimebrie

A fost festivalul de Hallowen din Zabbar.

Decembrie

Iar a fost o luna plina, am văzut fetele mele dragi, am vizitat târgul de Crăciun din Valletta, am avut Christmas Party la job. Apoi am avut neamurile in vizita de Craciun iar Recevionul l-am sarbatorit cu fetele.

2020 sa fii la fel de bub,da?