Jurnal de izolare- ziua 23

Nu știu dacă e de la PMS (sau poate ca nervi mei au ajuns la limita) dar azi n-am avut nici chef și nici energie pentru nimic. Nu mă deranjează statul în izolare, chiar mă bucur sa am timp într-un final pentru tot ce vreau sufletul meu, însă ce mă sperie e incertitudinea legată de viitor, și mă gandesc un pic mai mult la partea superficială, cea economica.

Saptamana asta Saptamana Pastelui, vreau doar sa termin curatenia generala. Casa care miroase a curat,lenjeriile proaspat schimbate, totul in ordine, mie îmi dau o stare de bine. OCD scrie pe mine, stiu. Așa cum îmi propusesem azi am făcut curat în baie și am spalat perdele la mine-n camera. Ma misc incet, lipsa de motivatie începe sa-si spuna cuvantul. Ba chiar am decis să-mi vopsesc în final și rădăcinile. Ieri Rita mi-a adus ouă roșii și cozonac, iar vecina ne-a dat prajituri facute in casa. Gesturi mici, care însă fac milioane 🙂

Saptamana trecuta A trecut ușor, am avut motivatie sa fac mișcare zilnic și cred ca asta e singurul aspect pozitiv. Am pus și-așa destul de multe kilograme după ultimele 2 operații, asa-s ca-s contienta ca am de lucru.

Saptamana viitoare sper doar sa aflăm ceva mai multe vești legate de job.

Ganduri evident toate legate de situatia actuala…si incertitudinea legata de viitor.

Vreau sa fim toti sanatosi.

Azievident am stat doar in casa- de fapt mai bine zis pe terasa, energie zero, gatit super putin, și noroc cu colega de apartament ca am facut 2 zile de walk at home si alte 30 de minute de yoga. Daca era dupa mine, nu le făceam nici pe astea.

Citesc Virgin River, asa mult mi-a placut seria pe Netflix, incat am luat și cartea, momentand par primul volum, dar cred ca le voi lua pe toate. Nu zic, e foarte ok Kindle, dar tare-tare plac cartile …

Filme Am vazut Designated Survivor, Unorthodox, Toy Boy,Virgin River, si acum am ramas in pana de idei. Asa ca citesc, pana cand Netflixul mai scoate din cuptor alte filme noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s