FILME

Aici o sa adaug filme care merită să fie văzute. Dacă aţi văzut un film care v a plăcut, vă aştept cu comentarii.

The Switch (Schimbul)

Kasie (Jennifer Aniston) se află în căutarea bărbatului perfect… pentru a o lăsa însărcinată. Cum ceasul ei biologic bate din ce în ce mai puternic, Kassie începe să se teamă că bărbatul visurilor sale e posibil să nu existe de fapt. Wally, agitatul ei prieten cel mai bun, este foarte îndrăgostit de ea, bineînţeles…pe ascuns şi asta pentru că niciodată nu s-ar putea ridica la standardele ei.
Într-un moment de cruntă beţie, Wally îşi ia inima în dinţi, pune mâna pe eprubetă şi schimbă donaţia bărbatului ideal, cu propria sperma. Pe măsură ce copilul creşte devine mult prea evident cine este adevăratul tată. O serie de neînţelegeri şi resentimente hilare se dezlănţuie din acest moment, lăsându-ne să credem ca până la urmă Kassie şi Wally ar mai putea avea o şansă în dragoste.

Mi s a părut ok filmul, pentru o după amiază de duminică.

The Back-Up Plan

The Back-Up Plan- Plan de rezervă este o comedie care explorează întâlnirile amoroase, dragostea, căsătoria şi familia, numai că… în ordine inversă.

După ani de întâlniri amoroase, Zoe (Jennifer Lopez) s-a gândit că aşteptarea bărbatului potrivit durează prea mult. Hotărâtă să devină mamă, ea pune în aplicare un plan, se duce la doctor şi porneşte singură la drum. În aceeaşi zi, Zoe îl întâlneşte pe Stan (Alex O’Loughlin) – un bărbat care promite.

Încercarea lui Zoe de a încuraja relaţia aflată la început dar şi de a ascunde primele semne ale sarcinii, conduce la o serie de situatii…

LOVE ACTUALLY

Aici l-m vazut

LOVE AND OTHER DRUGS

aici

DIAVOLUL SE IMBRACA DE LA PRADA

aici

THE UGLY TRUTH- Adevarul gol-golut
aici

THE ACCIDENTAL HUSBAND – o comedie romantica tare faina

UP IN THE AIR– nu e chiar comedie, dar mi-a placut. E cu George Cloney

Married in a Year , aici. Il recomand fetelor care sunt in cautarea unui sot! 🙂

Bridesmaids –  e perfect pentru serile ploioase de toamna 🙂

8 gânduri despre ”FILME

  1. INTJ zice:

    Camille (2008) … cum comenteaza cineva acolo: „Beautiful, stunning movie, a fairy tale for those who have lived long enough to understand true love, whether they’ve found it or not.

  2. Kliushin Oleg zice:

    Cautam pe net ceva cu postul lipicios si tu scrisesei ceva*, astfel, am dat de tine. Salutare! Nu stiu, intamplator sau ba, dar am si eu o astfel de pagina si poti sa vezi cate ceva din filmele preferate.)
    Si poate a incercat Mazgalica sau cui ii erai datoare cu un raspuns despre postul lipicios, dar acus vad ce face).
    Multumesc, numai bine!

    * – „Ca sa faci ultimul post albăstrui ca al meu, trebuie să intri în „Panoul de Control” iar de acolo sa alegi „Posturi”. La ultimul post, dai clik pe „Editare rapida” iar acolo, bifezi opţiunea „Fă postul lipicios”. (Optiunea asta apare undeva in partea dreapa a ecranului).
    Atunci cand ma pregatesc sa scriu un post nou, intru inainte pe ce vechi si debifez optinuea cu postul lipicios si o activez la postul nou.”

Lasă un comentariu